Boek met korting
Hotel de Rozenstruik
image

Boek met korting

De laagste prijs voor het hotel indien u boekt via ideal!!

Ontvang 5% korting op uw verblijf in onze B&B, wanneer u direct online boekt.

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis ontbijt
Gratis parkeren
Betaal met iDeal voor de laagste prijs
Reserveringskosten
  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Welkom bij Hotel de Rozenstruik

We zijn weer open!!

  
We houden ons aan de 1 ½ meter regel en hebben maatregelen genomen om uw en onze gezondheid te beschermen. We hebben minder tafels en zitjes beschikbaar, extra ontsmettingsmiddelen voor u klaar staan en regelmatig worden de handcontactpunten ontsmet.

 
Annuleringsbeleid

 
Wij begrijpen dat het moeilijk kan zijn om momenteel reisplannen te maken, daarom hebben we de volgende mogelijkheden voor u:
Nieuwe  boekingen gemaakt vanaf 7 mei via onze  eigen site met verblijfsdata tot en met 31 augustus kunnen kosteloos worden gewijzigd inclusief groepsreserveringen. 

Eventuele wijzigingen in nieuwe  boekingen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en eventuele tariefverschillen. Dus voor een romantische citytrip, familievakantie, weekendje weg of zakelijke bijeenkomst is De Rozenstruik weer aan het juiste adres.

OTA’S

*Gasten die via een reisbureau, online boekingsplatform of andere derde partijen hebben geboekt, vragen we om rechtstreeks contact op te nemen met hun boekingsaanbieder voor hulp. Annuleringen en wijzigingen worden uitsluitend gedaan via het geboekte kanaal en niet door het hotel.

See You @kortwegdromen,

Bart Kreikamp & Monique Oude Hengel

Hotelkamers
Arrangementen
Stadsappartement
Art B&B Kamers

City Hotels Ootmarsum